ENDEMEDICA a luat fiinţă din nevoia oamenilor din Popești – Leordeni de a avea alături un partener de încredere în domeniul îngrijirilor de sănătate. Suntem o echipă tânără, dar cu o bogată experienţă în domeniu, și suntem alături de pacient și familia lui.

Abordarea noastră terapeutică este la cel mai înalt nivel, atat prin oamenii echipei noastre, cât și prin tehnologia utilizată și partenerii – colaboratori cu care lucrăm. Ne imbunătăţim permanent standardele pentru că oamenii din Popești – Leordeni să aibă cele mai bune servicii medicale.

DSC_0069 DSC_0028

 

Clinica ENDEMEDICA reunește sub un singur acoperiş o varietate largă de servicii: medicină generală, medicină de familie, medicina muncii, medicină interna, EKG, psihiatrie și medicină complementară. De asemenea, recoltăm analize de laborator, efectuăm tratamente la cabinet și eliberăm certificate prenupţiale și de deces.

Homeopatia figurează și ea în oferta noastră de servicii pentru că terapiile complementare se îmbină armonios cu cele alopate.

Personalul ENDEMEDICA este format din profesioniști în domeniul sănătaţii și suntem motivaţi de dorinţa de a oferi cele mai bune servicii medicale.

Pentru că suntem dispuși să facem totul, TOTUL PENTRU SĂNĂTATEA TA!